POMYSŁY NA MIASTO
Re: POMYSŁY NA MIASTO
Nie, po prostu widzę co dzieje się w komentarzach to nic mnie nie zdziwi. Przykładowo pod postem upamiętniającym rocznicę wybuchu bomby na tarnowskim dworcu był komentarz "czemu tak późno są obchody".
Tylko nie jestem pewien, czy komentujący w Internecie tak na FB jak i w anonimowych komentarzach na lokalnych portalach są reprezentatywni dla ogółu mieszkańców. Żywię nadzieję, że jednak nie 
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Niestety, ale w Tarnowie narzeka się na wszystko. Tarnów Polski Biegun Narzekania.
Zauważcie że większość narzekań jest z "fake" kont na Facebooku, przypuszczam że jest jakaś grupa ludzi która obrała sobie wielkie narzekanie na wszystko.
Może ze względów politycznych albo jak po prostu "jak mi to nie potrzebne to nikomu nie może być"
Komuś się bardzo nudzi w szkole, pracy lub emeryturze...
Może ze względów politycznych albo jak po prostu "jak mi to nie potrzebne to nikomu nie może być"
Komuś się bardzo nudzi w szkole, pracy lub emeryturze...
-
LordRuthwen
- Rhetor
Ja mojego młodego uczę (z marnym skutkiem), że komentarzy się nie czyta, bo tam nic sensownego poza jadem i rakiem nie ma
Czyli sam czytasz, no bo wiesz co tam jestLordRuthwen pisze: ↑16-09-2026, 08:42Ja mojego młodego uczę (z marnym skutkiem), że komentarzy się nie czyta, bo tam nic sensownego poza jadem i rakiem nie ma![]()