Usunięty kanał BBC Knowledge z pakietu komfort

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ

Autor tematu
sztula
Obywatel

Usunięty kana³ BBC Knowledge z pakietu komfort

Post autor: sztula »

Witam wszystkich na forum,
mam pytanie; czy ktoś może zauważył brak kanału BBC Knowledge, gdzieś od 27 sierpnia, w pakiecie komfort telewizji cyfrowej IPTV oferowanej przez multimedia.

Jestem ciekawy czy jestem sam w tej sytuacji, gdzie bez informacji zabrano kanał do innego pakietu.

Pozdrawiam

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

Pismo z reklamacją - wszystkie zmiany umowy - a pakiet jest częścią umowy - musza być pisemne. Set to powód wypowiedzenie umowy bez kar. W końcu wybierając pakiet decydowałeś się na taką a nie inną zawartość.
9000 ml A Rh-

Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

"§7. Wobec Abonentów, na rzecz których Operator świadczy usługę radia i telewizji kablowej, Operator zastrzega sobie prawo dokonania zmiany w ofercie usług Operatora, polegającej na zmianie liczby lub/i rodzaju programów radiowych i telewizyjnych dostępnych w pakiecie.(...) Abonent zostanie poinformowany o tej zmianie na piśmie, przed wprowadzeniem tych zmian, oraz poprzez informacyjny kanał planszowy emitowany przez Operatora. W tym przypadku, Abonent uprawniony będzie do wypowiedzenia Umowy Abonenckiej w przypadku braku akceptacji tych zmian.(...)"

źródło: umowa abonencka multimedia

Autor tematu
sztula
Obywatel

Post autor: sztula »

tak właśnie zamierzam zrobić - złożyć pismo z reklamacją, przecież to ewidentne niedotrzymanie warunków umowy.
Ciekawi mnie, czy tylko ja to zauważyłem, czy może do innych wysłali zawiadomienia? Tak czy inaczej złoże reklamację, choć wypowiadać umowy bym nie chciał bo nie mam za bardzo alternatywy ale może coś innego uda się wydusić.

ODPOWIEDZ