Z tego co kojarzę, to powierzchni mieszkalnej ma być ok. 6000 metrów, reszta to usługi plus parking podziemny.
Inwestycje w miescie
Re: Inwestycje w miescie
Wygląda na to, że to ci sami ludzie
Z tego co kojarzę, to powierzchni mieszkalnej ma być ok. 6000 metrów, reszta to usługi plus parking podziemny.
-
marecki 0701
- Prytan
Na ul. Skrzyszowskiej powstaje osiedle Nowa Pradolina.
Inwestycja w tym etapie obejmuje 46 nowoczesnych lokali, 44 mieszkalne oferujące powierzchnie od 21 m² do 48 m² oraz 2 duże lokale usługowe na parterze o powierzchni 490 m² każdy. Większość apartamentów inwestycyjnych posiada balkony.
https://nowapradolina.pl/zabudowa-wielo ... inwestycji
Inwestycja w tym etapie obejmuje 46 nowoczesnych lokali, 44 mieszkalne oferujące powierzchnie od 21 m² do 48 m² oraz 2 duże lokale usługowe na parterze o powierzchni 490 m² każdy. Większość apartamentów inwestycyjnych posiada balkony.
https://nowapradolina.pl/zabudowa-wielo ... inwestycji
-
LordRuthwen
- Rhetor
To ma być na wprost Control Proces? Poszaleli z tymi wizualizacjami, szczególnie jak chodzi o wodę 
Właśnie nie wiem gdzie dokładnie to ma być. Muszę się przejechać i zobaczyć w któryś dzień.
Właśnie nie wiem gdzie dokładnie to ma być. Muszę się przejechać i zobaczyć w któryś dzień.
Jedyny pusty kawałek terenu
Będzie jazda.
O ile pierwszy rząd od Wątoku będzie jeszcze spoko, to kolejne to blokowisko prawie i to takie bez przestrzeni.
Skopiowałem sobie wizualizacje, żeby potem porównać do tego co wyjdzie
O ile pierwszy rząd od Wątoku będzie jeszcze spoko, to kolejne to blokowisko prawie i to takie bez przestrzeni.
Skopiowałem sobie wizualizacje, żeby potem porównać do tego co wyjdzie
Zobaczymy jak wizualizacja będzie się miała do rzeczywistości.
Ja dalej zastanawiam się kto te wszystkie mieszkania kupuje?
Ja dalej zastanawiam się kto te wszystkie mieszkania kupuje?
@daniels90 no przecież napisali - mieszkania inwestycyjne - czyli kup, to może podrożeją, ale broń Boże tam nie chciej mieszkać! 
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
MST wónraT
- Rhetor
Inwestycja życia - apartament "bezczynszowy'' z balkonem 20 m².