Centrum Handlowe Gemini Park
Re: Centrum Handlowe Gemini Park
Ewakuacja galerii. Alarm bombowy
5 listopada otworzyła się w Gemini Park Restauracja Popeyes.
Jadłem to za granicą na wycieczce i jak dla mnie to takie drugie KFC, ale z tego co widzę to ma sporo fanów.
Wolałbym jednak coś innego w tym miejscu, bo teraz mamy dwa lokale z podobnym jedzeniem.
Jadłem to za granicą na wycieczce i jak dla mnie to takie drugie KFC, ale z tego co widzę to ma sporo fanów.
Wolałbym jednak coś innego w tym miejscu, bo teraz mamy dwa lokale z podobnym jedzeniem.
A co wolałbyś innego? Były makarony, burgery, kebaby, sałatki chyba. Wszystko padło
W tym roku otworzyli azjatyckie jedzenie, widać że trafione otwarcie. Możliwe że ten popeys też się uda.
Polacy zakochani są w kurczakach. Za wołowiną czy rybą ludzie tu tak nie przepadają
W tym roku otworzyli azjatyckie jedzenie, widać że trafione otwarcie. Możliwe że ten popeys też się uda.
Polacy zakochani są w kurczakach. Za wołowiną czy rybą ludzie tu tak nie przepadają
Szczerze? Ucieszyłbym się gdyby powstał Starbucks.
Masz rację. Sporo knajp się nie sprawdziło w tym miejscu. Popeyes dopiero się rozkręca w Polsce, więc ma szanse utrzymać się dłużej. Jest to jedyny ich lokal w okolicy.
Kolejny dopiero w Krakowie i niebawem otworzy się w Rzeszowie w Milenium Hall.
Masz rację. Sporo knajp się nie sprawdziło w tym miejscu. Popeyes dopiero się rozkręca w Polsce, więc ma szanse utrzymać się dłużej. Jest to jedyny ich lokal w okolicy.
Kolejny dopiero w Krakowie i niebawem otworzy się w Rzeszowie w Milenium Hall.
Starbucks?! Toż to izraelskie... Ostatnio słyszałem, że ponoć jest jakiś bojkot heh 
W Gemini Park powstanie kolejna siłownia Xtreme Fitness .
-
farciarzgilmore
- Archont
-
LordRuthwen
- Rhetor
No zgadnij 
Eee nie, właściciel sobie tak po prostu chce płacić obsłudze oraz czynsz w galerii bo nie ma co z kasą robić.
Eee nie, właściciel sobie tak po prostu chce płacić obsłudze oraz czynsz w galerii bo nie ma co z kasą robić.
-
farciarzgilmore
- Archont
No to poczytaj teraz co to jest franczyza i jak działa zdecydowana większość tych klubów. Właściciel akurat tu nic nie płaci a zgadnij kto ponosi całe ryzyko czyli opłaty, raty leasingowe na sprzęt itp. A właściciel ma gwarantowane na 5 lat jakiś procent niezależnie od dochodów.LordRuthwen pisze: ↑31-08-2026, 08:19No zgadnij
-
LordRuthwen
- Rhetor
Wiem co to franczyza, wyobraź sobie. Wiem też, że xtreme fitness pochodzi z Tarnowa. Wiem też, że nie powinno się otwierać biznesu bez policzenia czy się opłaca, szczególnie w przypadku czynszów w galeriach wielkopowierzchniowych, Skoro jednak ktoś to zakłada, to znaczy, że policzył że wyjdzie na +.
Może przejdź się do takiej siłowni i zobacz obłożenie, sam stwierdzisz organoleptycznie czy trzeba takich więcej czy nie.
Może przejdź się do takiej siłowni i zobacz obłożenie, sam stwierdzisz organoleptycznie czy trzeba takich więcej czy nie.
-
farciarzgilmore
- Archont
Właśnie regularnie chodzę na siłownię xtreeme i uwierz mi, że szału nie ma. Poza kilkoma godzinami w ciągu doby to ruch średni.