Wschodnia obwodnica Tarnowa
Re: Wschodnia obwodnica Tarnowa
Dokladnie, glos rozsadku a nie totalny sprzeciw i niech sie dusza wszyscy w smogu, zamiast rozloyzc nieco ten ruch i uporzadkowac sytuacje, czysty populizm. Mieszkancy tych gmin i wlodarze tez to korki znaja i biora w nich udzial, takze w interesie wszystkich jest uplynnienie i udroznienie tego, stworzenie alternatywy.
Ostatnio zmieniony 24-06-2024, 20:49 przez drogfan, łącznie zmieniany 1 raz.
Bądź człowiekiem bo inaczej ludzie na Woli będą mieli hałas, zamieszczenie środowiska, spadek wartości nieruchomości.farciarzgilmore pisze: ↑24-06-2024, 15:32Dlatego trzeba to robić! Jechałem ostatnio Jana Pawła to jest dramat. Kilkanaście tysięcy ludzi musi takie coś znosić.
Miej litość i cierpliwie znoś dopust boży.
W końcu inni mieliby gorzej!
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
Jakakolwiek wersja inna od WOT to to 10 lat+. Pewnie są wśród nas tacy którzy nie dożyją przecięcia wstęgi. Gratuluję zwolennikom uwalenia WOT.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
No wlasnie jakis totalny niedasizm i sytuacja patowa, jak byl juz gotowy projekt uzgodniony.
W ogole chore jest iz miasta utrzymuja krajowe, co skutkuja najgorsza jakoscia tych drog w miastach wlasnie. Powinno to byc zmienione albo ze drogi gp finansuje tez gdaka bo inaczej to lipa bedzie i miasto kaski nie da za nic.
A może dla mieszkańców gmin Lisia Góra, Skrzyszów i Tarnów znak B-1 na Pendereckiego i Nowodąbrowskiej?- Dlatego drogowcy poszukają innych wariantów. Otrzymaliśmy ponad 2600 ankiet ws. naszych propozycji przebiegu wschodniej obwodnicy Tarnowa. Ankiety składali mieszkańcy gmin Lisia Góra, Skrzyszów i Tarnów. Opinia mieszkańców jest jasna.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku