Wykryto adblockera: Na forum reklamy pojawiają się bardzo rzadko, ale pozwalają na rozpropagowanie akcji charytatywnych oraz na opłacenie domeny. Jeśli nie sprawi ci to kłopotu, dodaj Agorę jako wyjątek do adblockera. Dziękujemy!
Dzieje się coś ciekawego w mieście? Jakiś koncert, wystawa - może Clooney przyjechał do miasta? Przeczytałeś dobra książkę, może film niezły widziałeś? Napisz o tym!
Pamiętam. w Internecie, chyba na stronie gazeta.pl była już wczoraj info o Queen i o FM. Nie był typowy tekst rocznicowy, a bardziej zestawienie największych hitów zespołu. Dzisiaj miała być cz. 2.
Oj nie sposób się nie dołączyć, gdy dyskusja obraca się wokół moich klimatów.
Lubię sobie czasami wybrać 3-4 hity z podwójnego albumu Greatest Hits i w spokoju posłuchać.
Niemniej największym sentymentem darzę utwór "Somebody to love" /którego własnie słucham/, dzięki któremu zespół Queen został zaprogramowany w moim "twardym dysku".
Proponuję posłuchać pierwszej płyty Queen. Tam to dopiero grali chałturki Ale już słychać było, że coś z tego będzie. No i było.
Osobiście mogę słuchać Queen non-stop.
Ja powoli wdrażam następne pokolenie do słuchania tej pięknej muzyki - córka (7,5l) zagustowała w 'We will rock you!' a jak nie mogła wymówić po angielsku słowa 'bicycle', to puściłem jej 'Bicycle race' - też jej się spodobało. Na razie nie naciskam, ale może za niedługo znowu przemycę następną piosenkę
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński