Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez krzychu » 09-11-2017, 15:25

Mam NET z Zeto i jestem zadowolony.
Ostatnio edytowano 09-11-2017, 16:34 przez krzychu, łącznie edytowano 9 razy
lipiec 2016 - lipiec 2017 reszta mnie juz nie interesuje
krzychu
Archont
 
Posty: 672
Dołączył(a): 23-09-2009, 19:02
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez Jan Kowalski » 09-11-2017, 15:27

U mnie średnio co 2 tygodnie pojawia się jakiś nowy przedstawiciel, ze standardowym powitaniem, że jest z kablówki. Ciężko przyjmują odmowę, i zawsze obklejają tymi swoimi naklejkami z numerem telefonu wszystko co się da.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.
Avatar użytkownika
Jan Kowalski
Rhetor
 
Posty: 3932
Dołączył(a): 17-06-2014, 09:35

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez aaee » 11-11-2017, 15:35

Multimedia to padaka, internet przerywa kilka razy w ciągu miesiąca na kilka godzin. Na infolinii mają w 4 literach ich super automat nakazuje zresetować router ....

Polecam dzwoniąc na infolinię zgłaszać problemy wybierając opcję że chce się otrzymać ofertę, szybko przełączają na dział techniczny.
aaee
Proedroj
 
Posty: 436
Dołączył(a): 03-03-2011, 14:49

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez mirak » 12-11-2017, 13:16

Może to śmiesznie zabrzmi, ale u mnie zresetowanie routera zazwyczaj pomaga. Niemniej transfer jest tragiczny.
"Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi"
Avatar użytkownika
mirak
Archont
 
Posty: 695
Dołączył(a): 30-09-2009, 19:53
Lokalizacja: Tarnów Strusina

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez aaee » 12-11-2017, 16:44

tylko w tym wypadku nie pomaga, czy podpięcie pomijając router... a widać że starych klientów IS mają głęboko... to już nie chce myśleć gdzie będzie miało tych klientów UPC
aaee
Proedroj
 
Posty: 436
Dołączył(a): 03-03-2011, 14:49

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez farciarzgilmore » 13-11-2017, 13:35

aaee napisał(a):Multimedia to padaka, internet przerywa kilka razy w ciągu miesiąca na kilka godzin. Na infolinii mają w 4 literach ich super automat nakazuje zresetować router ....

Polecam dzwoniąc na infolinię zgłaszać problemy wybierając opcję że chce się otrzymać ofertę, szybko przełączają na dział techniczny.


W jakiej lokalizacji masz Multimedię? Pytam bo za 2 tygodnie sam przesiadam się z TV NC+ i internetu ZETO na Multimedię i nie wiem co mnie czeka. Mieszkam na Marynarki Wojennej. Może jest ktoś z tego rejonu i może mi powiedzieć jak to wygląda?
Avatar użytkownika
farciarzgilmore
Archont
 
Posty: 610
Dołączył(a): 17-12-2009, 12:41
Lokalizacja: Polska

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez defekator » 14-11-2017, 07:31

Ja na Zielonym mam neta z Multimedia od 7 lat i nie ma najmniejszych problemów. Średnio raz na rok zdarzy się jakaś kilkugodzinna awaria. Więc nie narzekam, tylko, że dość drogo w porównaniu do UPC mają.
- Jasiu pokaż na mapie gdzie leży Polska?
- Polska nie leży! Polska stoi dumnie wyprostowana!
Avatar użytkownika
defekator
Rhetor
 
Posty: 8263
Dołączył(a): 13-01-2010, 21:55

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez farciarzgilmore » 14-11-2017, 12:05

defekator napisał(a):Ja na Zielonym mam neta z Multimedia od 7 lat i nie ma najmniejszych problemów. Średnio raz na rok zdarzy się jakaś kilkugodzinna awaria. Więc nie narzekam, tylko, że dość drogo w porównaniu do UPC mają.


A jak z szybkością tego internetu? Chodzi mi o zwykłe użytkowanie ale na kilku urządzeniach naraz. Syn gra po sieci ale nic wymagającego.
Avatar użytkownika
farciarzgilmore
Archont
 
Posty: 610
Dołączył(a): 17-12-2009, 12:41
Lokalizacja: Polska

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez defekator » 14-11-2017, 14:42

Mam 60Mb/s upload chyba 5Mb/s. Na szybkość nie narzekam, jeżeli serwery pozwalają to faktycznie download w okolicach 7 MB/s jest. Pingi też w normie, opóźnienia się zdarzają ale raczej nie z winy multimediów. Używam normalnie, komp + laptop do tego telefony komórkowe i problemów nigdy nie było. Z tego co kojarzę sieć działa na infrastrukturze multimediów, bo od ZETO wystaje mi ze ściany osobny (nieużywany) kabel.
- Jasiu pokaż na mapie gdzie leży Polska?
- Polska nie leży! Polska stoi dumnie wyprostowana!
Avatar użytkownika
defekator
Rhetor
 
Posty: 8263
Dołączył(a): 13-01-2010, 21:55

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez farciarzgilmore » 14-11-2017, 14:56

defekator napisał(a):Mam 60Mb/s upload chyba 5Mb/s. Na szybkość nie narzekam, jeżeli serwery pozwalają to faktycznie download w okolicach 7 MB/s jest. Pingi też w normie, opóźnienia się zdarzają ale raczej nie z winy multimediów. Używam normalnie, komp + laptop do tego telefony komórkowe i problemów nigdy nie było. Z tego co kojarzę sieć działa na infrastrukturze multimediów, bo od ZETO wystaje mi ze ściany osobny (nieużywany) kabel.


To widzę, że masz bardzo podobnie do mnie zrobioną instalację. Też mam infrastrukturę Multimediów robioną przez nich jak budowali blok a Zeto osobno. Mam nadzieję, że będzie śmigało jak u Ciebie. Dzięki za informacje.
Avatar użytkownika
farciarzgilmore
Archont
 
Posty: 610
Dołączył(a): 17-12-2009, 12:41
Lokalizacja: Polska

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez pabianek » 09-08-2018, 14:19

Jeśli ktoś chce dostęp typowo biznesowy to się polecam. Działamy od kilku miesięcy ale tylko i wyłącznie dla klientów biznesowych. Więcej info mogę podesłać na priv, albo na mailu.
Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza.
~A. Einsten
pabianek
Obywatel
 
Posty: 16
Dołączył(a): 19-07-2011, 18:24
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez Cubaza » 10-08-2018, 06:34

A dlaczego nie oficjalnie skoro się reklamujesz? To nie Facebook gdzie ludzie sprzedają towar ale wszystko podadzą na Priv.
23 850ml A Rh+, a Ty ?
Cubaza
Rhetor
 
Posty: 3238
Dołączył(a): 06-10-2009, 19:27

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez Bastekxyz » 05-09-2018, 15:46

Czy ktoś z Was był ostatnio w BOK przedłużać umowę (pytanie do abonentów po dawnym IS, Zicom)? Ciekawią mnie ceny jakie teraz proponują ;)
Avatar użytkownika
Bastekxyz
Archont
 
Posty: 756
Dołączył(a): 05-06-2010, 02:45
Lokalizacja: Tarnów - Mościce

Poprzednia strona

Powrót do Komputery, Internet

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość