World of Tanks

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.

Re: World of Tanks

Postprzez Goscinny » 03-08-2015, 20:39

Jest jakaś możliwość przeniesienia konta z serwera NA na EU? Jak zaczynałem granie w WoWp był tylko NA i tam mam konto, a pasuje się przenieść na EU.
Avatar użytkownika
Goscinny
Rhetor
 
Posty: 9885
Dołączył(a): 03-03-2009, 12:21
Lokalizacja: Tarnów

Re: World of Tanks

Postprzez defekator » 03-08-2015, 20:57

Jak legenda głosi podobno komuś tam po rzewnych mailach do wsparcia technicznego okazjonalnie przenieśli. Ale jak na mój gust raczej realnych szans na to nie ma. W każdym razie nie da się tego zrobić bezproblemowo i prościej zacząć od nowa na EU.
Avatar użytkownika
defekator
Rhetor
 
Posty: 9355
Dołączył(a): 13-01-2010, 21:55

Re: World of Tanks

Postprzez Goscinny » 03-08-2015, 23:07

No to samolotami będę latać na NA, a statkami pływać na EU - trudno.
ps: statki rządzą :) Co prawda dopiero zacząłem, ale jest moc - jak jeszcze dorobią załogi to będzie miodzio :)
Avatar użytkownika
Goscinny
Rhetor
 
Posty: 9885
Dołączył(a): 03-03-2009, 12:21
Lokalizacja: Tarnów

Re: World of Tanks

Postprzez LordRuthwen » 05-05-2017, 09:45

archeologia włączona
gra ktoś jeszcze? ;)
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)
Avatar użytkownika
LordRuthwen
Rhetor
 
Posty: 5449
Dołączył(a): 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: World of Tanks

Postprzez andasa » 08-05-2017, 19:07

jak wam sie gra w 9.18 ? mnie akurat bardzo wkurzają te ogłuszenia ... co chwile arta naparza z nieba . ale nowy MM jest zarabisty :)
andasa
Metoikos
 
Posty: 1
Dołączył(a): 08-05-2017, 17:16

Re: World of Tanks

Postprzez Klipa201 » 20-05-2017, 11:58

Ja gram obecnie częściej niż kiedykolwiek ze względu na te losowania , pozatym moje ulubione lajty 8 tieru teraz 9 tieru wymiatają i wyniki po 3-4k na bitwe są normą . Aha i dobra arta to zniszczona arta :) Pozdrawiam czołgistów.
Klipa201
Prytan
 
Posty: 189
Dołączył(a): 21-07-2012, 10:49
Lokalizacja: Tarnów

Re: World of Tanks

Postprzez wadas » 20-06-2017, 00:36

Uważam, że obecnie gra schodzi na psy. Zmiany jakie poczynili w ostatnim okresie:
- zniszczyli przyjemność gry artylerią
- dodali lighty które są bardzo słabe i nieprzydatne w klanówkach
- dodali OP premium tanki które są mocniejsze od odpowiedników w drzewkach.

Kiepsko to widzę.
wadas
Prytan
 
Posty: 170
Dołączył(a): 22-12-2011, 16:02

Re: World of Tanks

Postprzez LordRuthwen » 26-03-2018, 10:00

Ok, to jeśli ktoś jeszcze w to gra, to wyszła wersja 1.0, zmian jest dużo, zauważalne są przede wszystkim szybsze i płynnijesze działanie +_ zdecydowanie ładniejszy wygląd bez ścinek na słabszym kompie (6 letni laptop na i3 ze zintegrowaną grafiką), a na porządnym piecu i max detalach... co cóż, miodnie to teraz wygląda. Mapy całkowicie przerobione pod HD też wydają się dużo lepsze.
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)
Avatar użytkownika
LordRuthwen
Rhetor
 
Posty: 5449
Dołączył(a): 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: World of Tanks

Postprzez defekator » 26-03-2018, 10:13

Heh, właśnie z tej okazji odpaliłem. Gra działa faktycznie płynnie ale u mnie zauważalnie dłużej się wgrywa a na początku każdej bitwy mam około 10 sekundową ścinkę. Spróbuję zainstalować od nowa i zobaczę czy to coś da.
No i chyba zapomniałem jak w to się gra bo dostaję w tyłek niemiłosiernie ;)
Avatar użytkownika
defekator
Rhetor
 
Posty: 9355
Dołączył(a): 13-01-2010, 21:55

Re: World of Tanks

Postprzez LordRuthwen » 26-03-2018, 12:43

Jeśli długo nie grałeś to cą bardzo duże zmiany w mechanice obrażeń i samej fizyce (w tym w zachowaniu pocisków). Mi działa nawet szybciej, do tej pory bitwa wczytywała mi się już po rozpoczęciu a teraz widzę jakieś 20 sekund odliczania. Jednak by być sprawiedliwym to czasem po rozpoczęciu bitwy widzę tylko jeden czołg bo tekstury reszty jeszcze się ni wczytały i doczytuje je stopniowo :)
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)
Avatar użytkownika
LordRuthwen
Rhetor
 
Posty: 5449
Dołączył(a): 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: World of Tanks

Postprzez defekator » 26-03-2018, 14:23

Zmiany w mechanice kojarzę, bo od czasu do czasu odpalałem grę, na tyle jednak rzadko, że chyba wyszedłem w wprawy. Z tym wczytywaniem to dziwna sprawa bo grałem chwilę na testowym i tam było ok. Ale to był świeżo zainstalowany klient. Spróbuję zdefragmentować dysk a jak to nie pomoże to zainstaluję od nowa. A gra faktycznie wygląda ładnie.
Avatar użytkownika
defekator
Rhetor
 
Posty: 9355
Dołączył(a): 13-01-2010, 21:55

Re: World of Tanks

Postprzez wadas » 20-04-2018, 12:35

Dysk SSD w przypadku gier to podstawa. Jak nie posiadasz dysku SSD to radziłbym kupić.
wadas
Prytan
 
Posty: 170
Dołączył(a): 22-12-2011, 16:02

Poprzednia strona

Powrót do Komputery, Internet

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość