World of Tanks

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor
Posty: 10478
Rejestracja: 03-03-2009, 12:21
Lokalizacja: Tarnów

Re: World of Tanks

Post autor: Goscinny »

Jest jakaś możliwość przeniesienia konta z serwera NA na EU? Jak zaczynałem granie w WoWp był tylko NA i tam mam konto, a pasuje się przenieść na EU.

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor
Posty: 10354
Rejestracja: 13-01-2010, 21:55

Re: World of Tanks

Post autor: defekator »

Jak legenda głosi podobno komuś tam po rzewnych mailach do wsparcia technicznego okazjonalnie przenieśli. Ale jak na mój gust raczej realnych szans na to nie ma. W każdym razie nie da się tego zrobić bezproblemowo i prościej zacząć od nowa na EU.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor
Posty: 10478
Rejestracja: 03-03-2009, 12:21
Lokalizacja: Tarnów

Re: World of Tanks

Post autor: Goscinny »

No to samolotami będę latać na NA, a statkami pływać na EU - trudno.
ps: statki rządzą :) Co prawda dopiero zacząłem, ale jest moc - jak jeszcze dorobią załogi to będzie miodzio :)

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor
Posty: 5880
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: World of Tanks

Post autor: LordRuthwen »

archeologia włączona
gra ktoś jeszcze? ;)
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)


andasa
Metoikos
Posty: 1
Rejestracja: 08-05-2017, 17:16

Re: World of Tanks

Post autor: andasa »

jak wam sie gra w 9.18 ? mnie akurat bardzo wkurzają te ogłuszenia ... co chwile arta naparza z nieba . ale nowy MM jest zarabisty :)


Klipa201
Prytan
Posty: 220
Rejestracja: 21-07-2012, 10:49
Lokalizacja: Tarnów

Re: World of Tanks

Post autor: Klipa201 »

Ja gram obecnie częściej niż kiedykolwiek ze względu na te losowania , pozatym moje ulubione lajty 8 tieru teraz 9 tieru wymiatają i wyniki po 3-4k na bitwe są normą . Aha i dobra arta to zniszczona arta :) Pozdrawiam czołgistów.


wadas
Prytan
Posty: 170
Rejestracja: 22-12-2011, 16:02

Re: World of Tanks

Post autor: wadas »

Uważam, że obecnie gra schodzi na psy. Zmiany jakie poczynili w ostatnim okresie:
- zniszczyli przyjemność gry artylerią
- dodali lighty które są bardzo słabe i nieprzydatne w klanówkach
- dodali OP premium tanki które są mocniejsze od odpowiedników w drzewkach.

Kiepsko to widzę.

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor
Posty: 5880
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: World of Tanks

Post autor: LordRuthwen »

Ok, to jeśli ktoś jeszcze w to gra, to wyszła wersja 1.0, zmian jest dużo, zauważalne są przede wszystkim szybsze i płynnijesze działanie +_ zdecydowanie ładniejszy wygląd bez ścinek na słabszym kompie (6 letni laptop na i3 ze zintegrowaną grafiką), a na porządnym piecu i max detalach... co cóż, miodnie to teraz wygląda. Mapy całkowicie przerobione pod HD też wydają się dużo lepsze.
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor
Posty: 10354
Rejestracja: 13-01-2010, 21:55

Re: World of Tanks

Post autor: defekator »

Heh, właśnie z tej okazji odpaliłem. Gra działa faktycznie płynnie ale u mnie zauważalnie dłużej się wgrywa a na początku każdej bitwy mam około 10 sekundową ścinkę. Spróbuję zainstalować od nowa i zobaczę czy to coś da.
No i chyba zapomniałem jak w to się gra bo dostaję w tyłek niemiłosiernie ;)

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor
Posty: 5880
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: World of Tanks

Post autor: LordRuthwen »

Jeśli długo nie grałeś to cą bardzo duże zmiany w mechanice obrażeń i samej fizyce (w tym w zachowaniu pocisków). Mi działa nawet szybciej, do tej pory bitwa wczytywała mi się już po rozpoczęciu a teraz widzę jakieś 20 sekund odliczania. Jednak by być sprawiedliwym to czasem po rozpoczęciu bitwy widzę tylko jeden czołg bo tekstury reszty jeszcze się ni wczytały i doczytuje je stopniowo :)
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor
Posty: 10354
Rejestracja: 13-01-2010, 21:55

Re: World of Tanks

Post autor: defekator »

Zmiany w mechanice kojarzę, bo od czasu do czasu odpalałem grę, na tyle jednak rzadko, że chyba wyszedłem w wprawy. Z tym wczytywaniem to dziwna sprawa bo grałem chwilę na testowym i tam było ok. Ale to był świeżo zainstalowany klient. Spróbuję zdefragmentować dysk a jak to nie pomoże to zainstaluję od nowa. A gra faktycznie wygląda ładnie.


wadas
Prytan
Posty: 170
Rejestracja: 22-12-2011, 16:02

Re: World of Tanks

Post autor: wadas »

Dysk SSD w przypadku gier to podstawa. Jak nie posiadasz dysku SSD to radziłbym kupić.

ODPOWIEDZ