Tellion

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.

Mixer
Obywatel
Posty: 32
Rejestracja: 09-08-2011, 14:22
Lokalizacja: Tarnów
Kontakt:

Re: Tellion

Post autor: Mixer »

pawelek85pl pisze:
Minusów jest sporo, choćby to że nie mam dostępu do ROUTERA(przykładowo: chciałbym sobie zmienić hasło do WI-FI - TO NIE MAM TAKIEJ MOŻLIWOŚCI!!!) co jest jakąś kpiną..co rusz kupuję jakieś sprzęty, na dzień dzisiejszy konsole, dekodery itp..podłączone kablem pod router nie mam możliwości przypisania np. konsoli IP na sztywno czy dekoderowi...jak i również dużo gram po sieci (online) nie mam możliwości otwarcia portów więc szukanie graczy jest bardzo słabe.. mógłbym tak wymieniać i wymieniać..szkoda szczepić r*ja ...
i nerwów!
:mrgreen:
To ja się wypowiem, widocznie dużo się zmieniło. Właśnie u nich zakładam (mam dość limitu wysyłki 10 Mbps przy pobieraniu 120 w UPC) i dają dostęp do routera po wyrażeniu chęci posiadania.


limo
Obywatel
Posty: 5
Rejestracja: 28-06-2016, 22:49

Re: Tellion

Post autor: limo »

Goscinny pisze:Jak zmienisz operatora, to pochwal się nowymi transferami - chciałbym zobaczyć czy w Tarnowie u kogoś innego wyciągniesz choć 150mb.
Wrzuć tutaj zrzuty z tymi transferami z Telliona.
Napewno jestes z Tarnowa czy moze z okolic ???? W tarnowie jest kilku operatorow ktorzy oferuja lepszy transfer chocby UPC 500mb/s.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor
Posty: 10478
Rejestracja: 03-03-2009, 12:21
Lokalizacja: Tarnów

Re: Tellion

Post autor: Goscinny »

Na pewno znam się na sieciach i Twoje 500mb mi nie zaimponuje, bo co innego marketing, a co innego praktyka.
Z marketingowego punktu widzenia mam 1Gb/s od aktualnego operatora.
A na potwierdzone transfery po 150mb/s od nowego operatora nadal czekam.


limo
Obywatel
Posty: 5
Rejestracja: 28-06-2016, 22:49

Re: Tellion

Post autor: limo »

Obrazek


Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor
Posty: 5880
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: Tellion

Post autor: LordRuthwen »

Cieniutki ten upload, ja mam 3x tyle.
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)

ODPOWIEDZ