Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

krzychu
Archont
Posty: 862
Rejestracja: 23-09-2009, 19:02
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: krzychu »

Mam NET z Zeto i jestem zadowolony.
Ostatnio zmieniony 09-11-2017, 16:34 przez krzychu, łącznie zmieniany 9 razy.

Awatar użytkownika

Jan Kowalski
Rhetor
Posty: 5589
Rejestracja: 17-06-2014, 09:35

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: Jan Kowalski »

U mnie średnio co 2 tygodnie pojawia się jakiś nowy przedstawiciel, ze standardowym powitaniem, że jest z kablówki. Ciężko przyjmują odmowę, i zawsze obklejają tymi swoimi naklejkami z numerem telefonu wszystko co się da.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.


aaee
Archont
Posty: 532
Rejestracja: 03-03-2011, 14:49

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: aaee »

Multimedia to padaka, internet przerywa kilka razy w ciągu miesiąca na kilka godzin. Na infolinii mają w 4 literach ich super automat nakazuje zresetować router ....

Polecam dzwoniąc na infolinię zgłaszać problemy wybierając opcję że chce się otrzymać ofertę, szybko przełączają na dział techniczny.

Awatar użytkownika

mirak
Archont
Posty: 803
Rejestracja: 30-09-2009, 19:53
Lokalizacja: Tarnów Strusina

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: mirak »

Może to śmiesznie zabrzmi, ale u mnie zresetowanie routera zazwyczaj pomaga. Niemniej transfer jest tragiczny.
"Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi"


aaee
Archont
Posty: 532
Rejestracja: 03-03-2011, 14:49

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: aaee »

tylko w tym wypadku nie pomaga, czy podpięcie pomijając router... a widać że starych klientów IS mają głęboko... to już nie chce myśleć gdzie będzie miało tych klientów UPC


farciarzgilmore
Archont
Posty: 647
Rejestracja: 17-12-2009, 12:41
Lokalizacja: Polska

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: farciarzgilmore »

aaee pisze:Multimedia to padaka, internet przerywa kilka razy w ciągu miesiąca na kilka godzin. Na infolinii mają w 4 literach ich super automat nakazuje zresetować router ....

Polecam dzwoniąc na infolinię zgłaszać problemy wybierając opcję że chce się otrzymać ofertę, szybko przełączają na dział techniczny.
W jakiej lokalizacji masz Multimedię? Pytam bo za 2 tygodnie sam przesiadam się z TV NC+ i internetu ZETO na Multimedię i nie wiem co mnie czeka. Mieszkam na Marynarki Wojennej. Może jest ktoś z tego rejonu i może mi powiedzieć jak to wygląda?

Awatar użytkownika

defekator
Rhetor
Posty: 10354
Rejestracja: 13-01-2010, 21:55

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: defekator »

Ja na Zielonym mam neta z Multimedia od 7 lat i nie ma najmniejszych problemów. Średnio raz na rok zdarzy się jakaś kilkugodzinna awaria. Więc nie narzekam, tylko, że dość drogo w porównaniu do UPC mają.


farciarzgilmore
Archont
Posty: 647
Rejestracja: 17-12-2009, 12:41
Lokalizacja: Polska

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: farciarzgilmore »

defekator pisze:Ja na Zielonym mam neta z Multimedia od 7 lat i nie ma najmniejszych problemów. Średnio raz na rok zdarzy się jakaś kilkugodzinna awaria. Więc nie narzekam, tylko, że dość drogo w porównaniu do UPC mają.
A jak z szybkością tego internetu? Chodzi mi o zwykłe użytkowanie ale na kilku urządzeniach naraz. Syn gra po sieci ale nic wymagającego.

Awatar użytkownika

defekator
Rhetor
Posty: 10354
Rejestracja: 13-01-2010, 21:55

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: defekator »

Mam 60Mb/s upload chyba 5Mb/s. Na szybkość nie narzekam, jeżeli serwery pozwalają to faktycznie download w okolicach 7 MB/s jest. Pingi też w normie, opóźnienia się zdarzają ale raczej nie z winy multimediów. Używam normalnie, komp + laptop do tego telefony komórkowe i problemów nigdy nie było. Z tego co kojarzę sieć działa na infrastrukturze multimediów, bo od ZETO wystaje mi ze ściany osobny (nieużywany) kabel.


farciarzgilmore
Archont
Posty: 647
Rejestracja: 17-12-2009, 12:41
Lokalizacja: Polska

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: farciarzgilmore »

defekator pisze:Mam 60Mb/s upload chyba 5Mb/s. Na szybkość nie narzekam, jeżeli serwery pozwalają to faktycznie download w okolicach 7 MB/s jest. Pingi też w normie, opóźnienia się zdarzają ale raczej nie z winy multimediów. Używam normalnie, komp + laptop do tego telefony komórkowe i problemów nigdy nie było. Z tego co kojarzę sieć działa na infrastrukturze multimediów, bo od ZETO wystaje mi ze ściany osobny (nieużywany) kabel.
To widzę, że masz bardzo podobnie do mnie zrobioną instalację. Też mam infrastrukturę Multimediów robioną przez nich jak budowali blok a Zeto osobno. Mam nadzieję, że będzie śmigało jak u Ciebie. Dzięki za informacje.


pabianek
Obywatel
Posty: 17
Rejestracja: 19-07-2011, 18:24
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: pabianek »

Jeśli ktoś chce dostęp typowo biznesowy to się polecam. Działamy od kilku miesięcy ale tylko i wyłącznie dla klientów biznesowych. Więcej info mogę podesłać na priv, albo na mailu.
Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza.
~A. Einsten


Cubaza
Rhetor
Posty: 3378
Rejestracja: 06-10-2009, 19:27

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: Cubaza »

A dlaczego nie oficjalnie skoro się reklamujesz? To nie Facebook gdzie ludzie sprzedają towar ale wszystko podadzą na Priv.
23 850ml A Rh+, a Ty ?

Awatar użytkownika

Bastekxyz
Archont
Posty: 820
Rejestracja: 05-06-2010, 02:45

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Post autor: Bastekxyz »

Czy ktoś z Was był ostatnio w BOK przedłużać umowę (pytanie do abonentów po dawnym IS, Zicom)? Ciekawią mnie ceny jakie teraz proponują ;)


petr
Prytan
Posty: 232
Rejestracja: 18-09-2009, 09:06
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: petr »

Odgrzewam wątek.
Wczoraj od godz.ok 21 do rana do 9 dzisiaj nie było dostępu do internetu na Westerplatte. Dzisiaj od godz. 21 znowu nie ma.
Ma ktoś jakieś informacje co się dzieje (jakieś konserwacje, remonty)? Dodzwonić się tam jest niewykonalne a pracować trzeba :(
Nie można znaleźć żadnej informacji.
pozdrawiam
petr

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor
Posty: 10478
Rejestracja: 03-03-2009, 12:21
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: Goscinny »

Ponoć jakaś większa sprawa - i nazywaj ich już Vectra, a nie MM :)
A co do dodzwonienia się.... łatwiej chyba do przychodni. Moja mama chciała się dodzwonić, straciła 10 zł na telefony i jak w końcu się udało wbić do kolejki (bo często po wysłuchaniu jakichś stu komunikatów o rodo, srodo, przetwarzaniu danych i przebicu się przez menu - po prostu rozłączało), usłyszała, że czas oczekiwania to.... 45 minut.

ODPOWIEDZ