Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

opornik
Rhetor
Posty: 9520
Rejestracja: 24-08-2009, 09:38
Lokalizacja: Krzyż

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: opornik »

Przerobiłem dzisiaj ten temat. Kilka prób dodzwonienia się na infolinię. Po kilkudziesięciu minutach wysłuchiwania debilnych komunikatów powtarzanych kilkakrotnie dowiedziałem się, że czas oczekiwania to około 30 minut. Pojebało ich całkowicie.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku


petr
Prytan
Posty: 241
Rejestracja: 18-09-2009, 09:06
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: petr »

Dzięki Goscinny :)
Czyli przerwy w dostępie pewnie spowodowane przez reorganizację.
Już wróciło.
A co do dzwonienia do nich, to po 20 minutach klikania w telefonie z automatem w grę wybierz 1 albo 2 :) po każdym przejściu do następnego menu automat odczytywał komunikat o zmianie numeracji kanałów tv, gdzie próbowałem zgłaszać awarię netu. 45 min walki z automatem i nie dobiłem się do żywego ludzia :) Poległem.
pozdrawiam
petr

Awatar użytkownika

opornik
Rhetor
Posty: 9520
Rejestracja: 24-08-2009, 09:38
Lokalizacja: Krzyż

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: opornik »

Po 11 minutach klikania cyferek, kilkukrotnym wysłuchaniu durnych i powtarzających się informacji dowiedziałem się, że czas oczekiwania na połączenie to 1 godzina i 15 minut. Pomijam fakt, że pięciokrotne wklepanie nr klienta system odszczekał mi - błąd autoryzacji. Szlag człowieka może trafić.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku


Kulfon
Rhetor
Posty: 2185
Rejestracja: 14-11-2012, 08:37

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: Kulfon »

Polecam czat ja czekałem tylko 5 minut i problem rozwiązany > zmiana routera na nowy :)
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''


Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor
Posty: 6587
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: LordRuthwen »

No zanim router przyjdzie trzeba poczekać :P
Nie bardzo widzę co by się innego mogło zrypać, żeby tak rozległa sieć klękła ;)


Frytek
Proedroj
Posty: 434
Rejestracja: 04-07-2012, 11:18

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: Frytek »

Infonet też się sprzedał.

Awatar użytkownika

opornik
Rhetor
Posty: 9520
Rejestracja: 24-08-2009, 09:38
Lokalizacja: Krzyż

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: opornik »

Dzisiaj kilka przerw. Jak nie działa to nie działa. Jak zacznie to wylatuje na zakrętach z kompa. Zapomniałem dodać, że na skrętce sprzed 15 lat.

Obrazek
Załączniki
MM_test.jpg
MM_test.jpg (31.03 KiB) Przejrzano 4753 razy
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor
Posty: 6587
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: LordRuthwen »

Frytek pisze:Infonet też się sprzedał.
Rozwiniesz?

Wysłane z mojej budki telefonicznej




aaee
Archont
Posty: 628
Rejestracja: 03-03-2011, 14:49

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: aaee »

Ja kiedy byłem jeszcze w MM to zawsze dzwoniłem i wybierałem nowa umowę albo dodanie usług czy cos takiego duzo szybciej łączyło a pozniej przełączali:)


krzychu
Archont
Posty: 881
Rejestracja: 23-09-2009, 19:02
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: krzychu »

https://www.speedtest.pl/test/262881844

warto zmieniac na multimedia ? a moze upc ?
LA ARTE


green123
Archont
Posty: 845
Rejestracja: 30-08-2012, 19:03

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: green123 »

Upload większy niż download? Przedziwne. Ja bardzo polecam Info-net. Założenie światłowodów za złotówke, a internet śmiga od 3 miesięcy praktycznie bez problemów

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor
Posty: 6587
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: LordRuthwen »

Pod warunkiem, że jest możliwość podpięcia :-D


Wysłane z mojej budki telefonicznej



krzychu
Archont
Posty: 881
Rejestracja: 23-09-2009, 19:02
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Post autor: krzychu »

green123 pisze:
24-10-2020, 10:03
Upload większy niż download? Przedziwne. Ja bardzo polecam Info-net. Założenie światłowodów za złotówke, a internet śmiga od 3 miesięcy praktycznie bez problemów
wlasnie download jest rozny w roznych porach dnia

pewnie jest cos takiego jak obciazenie laczy

widac operator nie ma zapasu

PS

czekam na technologie 1000 Mbps moja plyta glowna pc obsluguje 1000 Mbps router WAN niestety jeszcze nie obsluguje
LA ARTE

ODPOWIEDZ