Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klientom.

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.

Postprzez Bastekxyz » 29-05-2014, 21:58

monteverest, jesteś ich nowym klientem czy może zostałeś przejęty razem ze swoim dotychczasowym providerem?
Bastekxyz
Archont
 
Posty: 789
Dołączył(a): 05-06-2010, 02:45

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez Grz3chu » 22-03-2015, 14:31

nie wiem czy ci co mieli wcześniej łącza od Zicomu nie mają lepiej, bo ja np. będę bronić Multimedii jak lew ponieważ działa fantastycznie i niektórzy patrzą na mnie z niedowierzaniem :)
Grz3chu
Metoikos
 
Posty: 3
Dołączył(a): 24-10-2012, 12:50

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez defekator » 24-03-2015, 08:08

Internet u mnie działa przyzwoicie - chociaż czasem wieczorami gubione są pakiety. Ale polityka odnośnie telewizji prowadzona przez Multimedia wkurzyła mnie na tyle, że nie przedłużę umowy. W trakcie jej trwania dowolnie wyrzucają kanały telewizyjne oferując jakieś inne w zamian. Najpierw wyleciało całe BBC potem wywalili wszystkie kanały FOX w zamian oferując jakieś bzdety w stylu Polsat Romans. Wszystko niestety zgodnie z umową.
Avatar użytkownika
defekator
Rhetor
 
Posty: 9355
Dołączył(a): 13-01-2010, 21:55

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez wadas » 17-04-2015, 18:37

Ja odnośnie Multimedii, to mam mieszane uczucia. Dostali bardzo dobrą infrastrukturę po Internet Solutions i na szczęście nie popsuli tego zbytnio. Choć jakość obsługi, czy podejście do klienta niestety spadło.

IS miał super ekipę serwisową i niebanalne pomysły, jak choćby możliwość zgłaszania usterek przez GG :mrgreen: Nieraz po 22 się radziłem u pracownika co miał nockę. IS było przodownikiem, wprowadzali usługi, które w Polsce raczkowały. Jak w 2004 roku będąc na zesłaniu w Poznaniu mówiłem jaki mam internet i ile płacę, to łapali się za głowę i nie chcieli wierzyć. Oni w dużo bogatszym i większym mieście za internet 10 razy gorszy płacili 3x więcej! Dziś mamy sieciówkę, taki internetowy Mc-donalds , nie ma co narzekać, ale szału też nie ma. Szkoda, że IS dał się przejąć zamiast samemu wkroczyć do innych miast :roll: :oops:


P.S
Również narzekam na pogarszającą się jakoś kanałów. Wystarczyłoby mi pakiet discovery +kilka sportowych kanałów. Ale póki co mam umowę na starych zasadach podpisaną z IS i nie chce się bawić z zmiany, bo te wszystkie pakiety Multimedii są dużo gorsze.
wadas
Prytan
 
Posty: 170
Dołączył(a): 22-12-2011, 16:02

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez alga » 20-04-2015, 19:24

Lepszy jest Orange, Netia niż ta cała mulmimedia - już bluconnect jest lepszy według mnie !
alga
Obywatel
 
Posty: 5
Dołączył(a): 07-01-2015, 15:41

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez wadas » 21-04-2015, 20:16

Nie. Tu się nie zgadzam. Mimo, że Multimedia się nie rozwija jak kiedyś Internet Soultions to ciągle jest dobry provider. Przynajmniej u mnie działa bez zastrzeżeń.
wadas
Prytan
 
Posty: 170
Dołączył(a): 22-12-2011, 16:02

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez opornik » 21-04-2015, 20:26

Pisałem już o tym i wypada powtórzyć, że jakość świadczonej przez MM usługi pomimo braku nowych inwestycji jest zadowalająca. Sieć wybudowana skrętką jeszcze przez IS po dachach i kominach działa bez zastrzeżeń.
Przykład sprzed chwili o oby to trwało jak najdłużej.

Obrazek
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Avatar użytkownika
opornik
Rhetor
 
Posty: 8859
Dołączył(a): 24-08-2009, 09:38
Lokalizacja: Krzyż

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez aaee » 30-04-2015, 08:21

Jeśli chodzi o szybkość internetu to całkiem spoko.
Dla byłych klientów IS ceny są jak najbardziej OK.

Ale dla nowych są śmieszne.
Najgorsze jest co ja zauważam dość często wieczorne albo poranne "braki internetu"
aaee
Proedroj
 
Posty: 466
Dołączył(a): 03-03-2011, 14:49

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez opornik » 19-05-2015, 22:10

I MM poległo dzisiaj.
Obrazek

Obrazek
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Avatar użytkownika
opornik
Rhetor
 
Posty: 8859
Dołączył(a): 24-08-2009, 09:38
Lokalizacja: Krzyż

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez petr » 20-07-2015, 16:24

Witam

Wie ktoś może co się dzieje z netem - od wczoraj niestabilnie i wolno chodzi albo nie ma wcale.


Obrazek

Lokalizacja ul /Westerplatte
Mam "starego" neta po IS - jeszcze do wczoraj chodził jak złoto.
pozdrawiam
petr
petr
Prytan
 
Posty: 223
Dołączył(a): 18-09-2009, 09:06
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez Kirk » 21-07-2015, 07:37

petr napisał(a):Witam

Wie ktoś może co się dzieje z netem - od wczoraj niestabilnie i wolno chodzi albo nie ma wcale.


Obrazek

Lokalizacja ul /Westerplatte
Mam "starego" neta po IS - jeszcze do wczoraj chodził jak złoto.

To może być wina uszkodzonego switcha po burzy, może nie wszystkie usterki usunęli, a w szczególności te, które nie zostały zgłoszone, więc najlepiej będzie zgłosić to jak najszybciej zamiast czekać na odpowiedź tutaj, bo nie ma gwarancji, że przedstawiciel MM ma dyżur na tym forum. ;)
Kirk
Archont
 
Posty: 646
Dołączył(a): 25-09-2009, 09:18
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez petr » 21-07-2015, 11:07

Zgłosiłem w niedzielę.
Posprawdzali i w poniedziałek automat do mnie zadzwonił, że wszystko ok. a tu kicha dalej :)
switch i router u mnie sprawny.
Nic - zgłaszam dalej.
pozdrawiam
petr
petr
Prytan
 
Posty: 223
Dołączył(a): 18-09-2009, 09:06
Lokalizacja: Tarnów

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez LordRuthwen » 21-07-2015, 13:29

Nie zapomnij wspomnieć, że poprzednie zgłoszenie nie zostało rozwiązane.
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)
Avatar użytkownika
LordRuthwen
Rhetor
 
Posty: 5449
Dołączył(a): 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez Versacz » 21-08-2015, 13:45

Też tak miałem ze 2 tygodnie temu. Jak będziesz dzwonił to oprócz wspomnienia iż to raz zgłaszałeś, wspomnij, że chcesz numer zgłoszenia. To zawsze działa.
Avatar użytkownika
Versacz
Archont
 
Posty: 607
Dołączył(a): 31-08-2009, 12:55

Re: Multimedia S.A w Tarnowie i ich szajc dostarczany klient

Postprzez robas » 03-09-2015, 11:39

Polecam wziąć TV w Multimedii. W grudniu 2014 podpisałem rezygnację z pakietu za 29,99 (53 kanały). Do końca marca tego roku miałem opłacać (3-miesięczny okres rezygnacji) a od 1 kwietnia usługa miała zostać wyłączona. Do dnia dzisiejszego (ponad 5 miesięcy) nic nie wyłączyli więc TV mam za darmo :mrgreen:
Avatar użytkownika
robas
Proedroj
 
Posty: 366
Dołączył(a): 03-08-2011, 15:44
Lokalizacja: Starodąbrowska

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komputery, Internet

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość