Telewizja z Info-Net - opinie

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ

Autor tematu
ezola
Prytan
Posty: 107
Rejestracja: 06-11-2014, 11:49

Telewizja z Info-Net - opinie

Post autor: ezola »

Starałem się coś znaleźć na ten temat na forum, ale nie znalazłem.
Proszę o info czy ktoś z was korzysta z telewizji kablowej oferowanej przez Info-Net - usługa JAMBOX (http://www.jambox.pl" onclick="window.open(this.href);return false;)

Proszę o opinie użytkowników.


Frytek
Proedroj
Posty: 433
Rejestracja: 04-07-2012, 11:18

Re: Telewizja z Info-Net - opinie

Post autor: Frytek »

Moja Mama ma i nic nie narzeka. Wszystko działa stabilnie.


Rodowity
Archont
Posty: 733
Rejestracja: 17-11-2010, 16:42
Lokalizacja: Tarnów

Re: Telewizja z Info-Net - opinie

Post autor: Rodowity »

Są tutaj użytkownicy sieci infonet? Czy jak to teraz nazwać. Jak nigdy nie było klopotow, tak od wczoraj też macie klopot z szybkością Internetu?

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Posty: 1402
Rejestracja: 03-12-2009, 19:20
Lokalizacja: Tarnów/Skrzyszów
Kontakt:

Re: Telewizja z Info-Net - opinie

Post autor: rzuf »

Nie wiem czy od wczoraj, bo już wcześniej zauważyłem że łącze zwolniło.


bart11
Archont
Posty: 604
Rejestracja: 26-02-2013, 23:43

Re: Telewizja z Info-Net - opinie

Post autor: bart11 »

Kojarzycie może, czy Infonet ma jakieś filtrowanie urządzeń dostępowych?
Przy wymianie na nowy router, autoryzacja na PPPoE nie przechodzi, mimo użycia dokładnie takiego samego loginu i hasła ... Zostaje albo filtr, albo magia, albo zepsuty router.

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor
Posty: 6581
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: Telewizja z Info-Net - opinie

Post autor: LordRuthwen »

Obstawiam, że jednak pppoe wdrożyli po to, żeby nie babrać się w bindowanie ip-mac.

ODPOWIEDZ