Dzisiejsza awaria w ZETO

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
Awatar użytkownika

Autor tematu
LordRuthwen
Rhetor
Posty: 6158
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: LordRuthwen »

Ktoś namacał koparką światłowód koło starego szpitala, pół sieci nie ma neta i innych usług.
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)

Awatar użytkownika

Jan Kowalski
Rhetor
Posty: 5589
Rejestracja: 17-06-2014, 09:35

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: Jan Kowalski »

Właśnie miałem pytać. Ciekawe na kiedy się uwiną.
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.

Awatar użytkownika

dropszot
Archont
Posty: 823
Rejestracja: 05-08-2013, 16:32
Lokalizacja: Tarnów

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: dropszot »

Kiedyś to katastrofa, teraz przy powszechnym dostępie do internetu mobilnego problem mniejszej rangi.


andy
Prytan
Posty: 114
Rejestracja: 12-05-2012, 18:43
Lokalizacja: Tarnów

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: andy »

Podobno zeto zostało sprzedane ...


Awatar użytkownika

Autor tematu
LordRuthwen
Rhetor
Posty: 6158
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: LordRuthwen »

Ano zostało, ale zostało kupione przez inną lokalną firmę
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)


andy
Prytan
Posty: 114
Rejestracja: 12-05-2012, 18:43
Lokalizacja: Tarnów

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: andy »

Ok dzięki za info. Czyli lokalna firma wraca do internetu, tylko nie wiem czy to dobry znak dla obecnych użytkowników

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor
Posty: 10723
Rejestracja: 03-03-2009, 12:21
Lokalizacja: Tarnów

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: Goscinny »

Czy ktoś ma teraz problemy z TV od ZETO? Nikt w BOK nie odpowiada, a TV nie działa - internet bez problemu, jak widać.

Awatar użytkownika

Autor tematu
LordRuthwen
Rhetor
Posty: 6158
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: LordRuthwen »

Tak, Na pewno na 25-lecia są problemy z TV, ale z relacji teściowej tylko z tymi nowszymi STB marki MAG, te stare Motorole działają poprawnie.
Jak jest tu ktoś z ZETO to sprawdźcie stalkera, bo wygląda jakby się przewrócił.
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)



krzychu
Archont
Posty: 881
Rejestracja: 23-09-2009, 19:02
Lokalizacja: Tarnów

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: krzychu »

zawsze dobrze miec antene pokojowa :) DVBT na czas awarii
LA ARTE


krzychu
Archont
Posty: 881
Rejestracja: 23-09-2009, 19:02
Lokalizacja: Tarnów

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: krzychu »

http://www.portnet.pl/narzedzia/pliki-testowe

pobieram plik 100MB testowy i 600 kB/s

cudow nie ma
LA ARTE

Awatar użytkownika

Autor tematu
LordRuthwen
Rhetor
Posty: 6158
Rejestracja: 20-10-2009, 10:25
Lokalizacja: tajna

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: LordRuthwen »

Ojojoj, 4,2 MB/s a tylko dlatego, że mi wifi więcej w tej chwili nie puści. Patrz, a niby w Zeto nie działa :P
Wysłane z mojej budki telefonicznej ;)

Awatar użytkownika

Jan Kowalski
Rhetor
Posty: 5589
Rejestracja: 17-06-2014, 09:35

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: Jan Kowalski »

u mnie 1,5 MB na LTE T-mobile
Nie jestem KODziarzem, gorszym sortem, donosicielem, Bolkiem, ani TW.


MST wónraT
Rhetor
Posty: 1884
Rejestracja: 05-05-2011, 22:57

Re: Dzisiejsza awaria w ZETO

Post autor: MST wónraT »

Goscinny pisze:
25-09-2019, 18:29
naprawili :) pewnie czytają forum :)
to jeszcze to do naprawy

https://tele.zetosa.com.pl/index.php

ODPOWIEDZ