Samoobsługowa myjnia dla psa :)

Te co skaczą i fruwają. Te co zielone listki mają.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

Samoobsługowa myjnia dla psa :)

Post autor: defekator »

Ostatnio przypadkiem rzuciło mi się cos takiego w oczy (ul Piłsudskiego 66), postanowiłem spróbować i jak dla mnie rewelacja.

Myjnia jest w 100% samoobsługowa. Płacić można kartą i gotówką, tak jak przy myciu samochodu kolejno można odpalać programy typu woda z szamponem, woda z odżywką, spłukiwanie, suszenie. Duża zaletą jest możliwość zatrzymania czasu. W środku są dwa fartuchy więc myjąc psa nie ryzykuje się zmoczenia ubrania. Koszt akceptowalny - 1 minuta to 4 złote, ja z myciem i suszeniem średniej wielkości psa (ok 20 kg) wyrobiłem się w programie 6 minutowym. Pies po tym był na tyle suchy, że spokojnie można było go wsadzić do samochodu. W środku jest też stół groomerski z którego można skorzystać.

Z moim psem mam tak, że jak kąpię go w łazience to potem czeka mnie kompleksowe jej sprzątanie, natomiast mycie na zewnątrz kończy się tym, że chwilę po umyciu wytarza się w jakimś syfie i cały wysiłek na nic. A tu szybko i naprawdę wygodnie.

Tutaj jest stonka:
https://www.bellawash.pl/

Zaznaczam, że nie mam żadnych powiazań z właścicielami, reklamuję ponieważ na tyle mi się to spodobało, że zależy mi aby ta myjnia się utrzymała na rynku bo nie chce mi się wracać do szarpania z psem w łazience :)
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

Cubaza
Rhetor

Re: Samoobsługowa myjnia dla psa :)

Post autor: Cubaza »

A to nie na Pułaskiego czasem?

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

Re: Samoobsługowa myjnia dla psa :)

Post autor: defekator »

Tak. Mój błąd - na Pułaskiego.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

ODPOWIEDZ