Te najtańsze których jest najwięcej już praktycznie wyprzedane z tego co widzę.aaee pisze: ↑16-12-2025, 07:13Fame MMA, bilety od 86.90zl najdroższe ponad 1500zlJuż 24 stycznia 2026 roku odbędzie się pierwsza gala największej polskiej organizacji sportowo-rozrywkowej w Arenie Jaskółka. Bądźcie gotowi na show na najwyższym poziomie z udziałem czołowych influencerów i sportowców.
Co do kalendarza Jaskółki, myślę że kompletnie nie aktualizowana.
Inwestycje w mieście AD 2017 - Hala Jaskółka
-
farciarzgilmore
- Archont
Re: Inwestycje w mieście AD 2017 - Hala Jaskółka
Fame MAA jest większe niż KSW? Nieźle
Człowiek uczy się całe życie 
-
farciarzgilmore
- Archont
A na tą chwilę nie jest? Oczywiście, że jest. Pytanie jest o charakter organizacji, bo jedna jest bardziej sportowa od drugiej a druga jak to się ładnie ostatnio przyjęło 'hybrydowa".
Jak dla mnie nie jest. KSW było w sumie największą federacją MMA w Europie robiąc gale poza granicami Polski, które zbierały dobre oceny. Fame MMA natomiast jest znane tylko z polskiego rynku i sportowo jest mniejsze niż KSW. No chyba, że pod względem szumu i "rozrywki" to możliwe, że jest większa.
Na Lotka i Paczesia też ceny z kosmosu, a jak oglądam Paczesia program teraz na Netflix to coś się stało niedobrego z poziomem jego żartu, dla mnie żenada. Jest tylu lepszych stand-uperów...
Ja właśnie brałem pod uwagę wartość sportową i to co sobą reprezentuje. Pod względem obrotów i zwrotów pewnie Fame jest większe co mi średnio pasuje bo jak wiadomo to jest "sport" nastawiony na dymy i obrażanie a nie na samym sporcie. Przykładowo jedną z osób, które wystąpią w Tarnowie jest Przemysław Czarnecki, syn posła, który wyłudził kilometrówki jeżdżąc do Brukseli autem, które zostało zezłomowane kilka miesięcy wcześniej.
Zgadzam się. Ostatnie jego występy mi się nie podobają. W Tarnowie występuje dość dużo standuperów. W styczniu wystąpi Karol Modzelewski, który jest autorem filmów na YouTube o nazwie "Newsy bez wirusa". No i on skomentował ostatnio właśnie ten film Paczesia na Netflix. Powiedział dokładnie to samo, że nie wolno się zrażać do standupu po oglądnięciu Paczesia bo jest to dość charakterystyczny rodzaj rozrywki.rzuf pisze:Na Lotka i Paczesia też ceny z kosmosu, a jak oglądam Paczesia program teraz na Netflix to coś się stało niedobrego z poziomem jego żartu, dla mnie żenada. Jest tylu lepszych stand-uperów...
Władze Tarnowa poszukują sponsora tytularnego dla Areny Jaskółka. Pojawił się pomysł, aby została nim Polska Grupa Zbrojeniowa. Okazuje się jednak, że sprawa nie jest prosta, ponieważ spółka do tej pory nie figurowała jako sponsor tytularny jakiegokolwiek obiektu sportowego w Polsce.
https://www.temi.pl/tarnow/polska-grupa ... y-jaskolka
https://www.temi.pl/tarnow/polska-grupa ... y-jaskolka