Inwestycje w mieście AD 2017 - Hala Jaskółka

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

farciarzgilmore
Archont

Re: Inwestycje w mieście AD 2017 - Hala Jaskółka

Post autor: farciarzgilmore »

aaee pisze:
16-12-2025, 07:13
Już 24 stycznia 2026 roku odbędzie się pierwsza gala największej polskiej organizacji sportowo-rozrywkowej w Arenie Jaskółka. Bądźcie gotowi na show na najwyższym poziomie z udziałem czołowych influencerów i sportowców.
Fame MMA, bilety od 86.90zl najdroższe ponad 1500zl

Co do kalendarza Jaskółki, myślę że kompletnie nie aktualizowana.
Te najtańsze których jest najwięcej już praktycznie wyprzedane z tego co widzę.

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Fame MAA jest większe niż KSW? Nieźle :D Człowiek uczy się całe życie :D

farciarzgilmore
Archont

Post autor: farciarzgilmore »

A na tą chwilę nie jest? Oczywiście, że jest. Pytanie jest o charakter organizacji, bo jedna jest bardziej sportowa od drugiej a druga jak to się ładnie ostatnio przyjęło 'hybrydowa".

Cubaza
Rhetor

Jak dla mnie nie jest. KSW było w sumie największą federacją MMA w Europie robiąc gale poza granicami Polski, które zbierały dobre oceny. Fame MMA natomiast jest znane tylko z polskiego rynku i sportowo jest mniejsze niż KSW. No chyba, że pod względem szumu i "rozrywki" to możliwe, że jest większa.

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Na Lotka i Paczesia też ceny z kosmosu, a jak oglądam Paczesia program teraz na Netflix to coś się stało niedobrego z poziomem jego żartu, dla mnie żenada. Jest tylu lepszych stand-uperów...

aaee
Archont

Post autor: aaee »

Cubaza pisze:
16-12-2025, 09:22
Fame MAA jest większe niż KSW? Nieźle :D Człowiek uczy się całe życie :D
Kopiuj, wklej.

Ale czy tak nie jest? Wystarczy spojrzeć na obroty "federacji" i kwoty jakie otrzymują zawodnicy za pokaz.
Niekoniecznie walkę.

Cubaza
Rhetor

Ja właśnie brałem pod uwagę wartość sportową i to co sobą reprezentuje. Pod względem obrotów i zwrotów pewnie Fame jest większe co mi średnio pasuje bo jak wiadomo to jest "sport" nastawiony na dymy i obrażanie a nie na samym sporcie. Przykładowo jedną z osób, które wystąpią w Tarnowie jest Przemysław Czarnecki, syn posła, który wyłudził kilometrówki jeżdżąc do Brukseli autem, które zostało zezłomowane kilka miesięcy wcześniej.
rzuf pisze:Na Lotka i Paczesia też ceny z kosmosu, a jak oglądam Paczesia program teraz na Netflix to coś się stało niedobrego z poziomem jego żartu, dla mnie żenada. Jest tylu lepszych stand-uperów...
Zgadzam się. Ostatnie jego występy mi się nie podobają. W Tarnowie występuje dość dużo standuperów. W styczniu wystąpi Karol Modzelewski, który jest autorem filmów na YouTube o nazwie "Newsy bez wirusa". No i on skomentował ostatnio właśnie ten film Paczesia na Netflix. Powiedział dokładnie to samo, że nie wolno się zrażać do standupu po oglądnięciu Paczesia bo jest to dość charakterystyczny rodzaj rozrywki.

daniels90
Proedroj

Post autor: daniels90 »

Władze Tarnowa poszukują sponsora tytularnego dla Areny Jaskółka. Pojawił się pomysł, aby została nim Polska Grupa Zbrojeniowa. Okazuje się jednak, że sprawa nie jest prosta, ponieważ spółka do tej pory nie figurowała jako sponsor tytularny jakiegokolwiek obiektu sportowego w Polsce.

https://www.temi.pl/tarnow/polska-grupa ... y-jaskolka

ODPOWIEDZ