Te najtańsze których jest najwięcej już praktycznie wyprzedane z tego co widzę.aaee pisze: ↑16-12-2025, 07:13Fame MMA, bilety od 86.90zl najdroższe ponad 1500zlJuż 24 stycznia 2026 roku odbędzie się pierwsza gala największej polskiej organizacji sportowo-rozrywkowej w Arenie Jaskółka. Bądźcie gotowi na show na najwyższym poziomie z udziałem czołowych influencerów i sportowców.
Co do kalendarza Jaskółki, myślę że kompletnie nie aktualizowana.
Inwestycje w mieście AD 2017 - Hala Jaskółka
-
farciarzgilmore
- Archont
Re: Inwestycje w mieście AD 2017 - Hala Jaskółka
Fame MAA jest większe niż KSW? Nieźle
Człowiek uczy się całe życie 
-
farciarzgilmore
- Archont
A na tą chwilę nie jest? Oczywiście, że jest. Pytanie jest o charakter organizacji, bo jedna jest bardziej sportowa od drugiej a druga jak to się ładnie ostatnio przyjęło 'hybrydowa".
Jak dla mnie nie jest. KSW było w sumie największą federacją MMA w Europie robiąc gale poza granicami Polski, które zbierały dobre oceny. Fame MMA natomiast jest znane tylko z polskiego rynku i sportowo jest mniejsze niż KSW. No chyba, że pod względem szumu i "rozrywki" to możliwe, że jest większa.
Na Lotka i Paczesia też ceny z kosmosu, a jak oglądam Paczesia program teraz na Netflix to coś się stało niedobrego z poziomem jego żartu, dla mnie żenada. Jest tylu lepszych stand-uperów...