sorka że wypaplałem
Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Ostatni często tamtędy jeżdżę i faktycznie potwierdzam aktywność policji na parkingu przy kościele. Wczoraj po 20 stał radiowóz i dwa motocykle. Zastanawiałem się cóż tam można przeskrobać aby zostać zatrzymanym. A może prewencja i badania przesiewowe?Rodowity pisze:ciekaw jestem na co tak stróże prawa łapią na Tuchowskiej za wiaduktem kolejowym w strone Tuchowa dzien w dzien od jakiegoś czasu:roll:
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
W sumie testowałem tylko nowy set-up, ale i tak przy okazji trafił się taki pacjent: http://www.youtube.com/watch?v=WOr8TvRnHI0 
W czym tu doktorze upatrujesz ''pacjenta''?
Wcześniej pisałeś że ci piesi włążą pod twój wypasiony bolid gdzie miał wejść jak twoi ''pacjenci'' pseudo-kierowcy walili prawym pasem ? swoją drogą parę mandatów by się posypało .
Wcześniej pisałeś że ci piesi włążą pod twój wypasiony bolid gdzie miał wejść jak twoi ''pacjenci'' pseudo-kierowcy walili prawym pasem ? swoją drogą parę mandatów by się posypało .
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''
-
farciarzgilmore
- Archont
Co do pieszego: To bardzo częste tam, normą także jest wchodzenie na przejściu po prawej stronie, już po skręcie na osiedle. Jak byk czerwone światło a święte krowy myślą że są już na osiedlu i dup na czerwonym. Dla jasności znak strefa zamieszkania jest 20m dalej.
Mam pytanie trochę poza tematem:
skad takie Targeo albo Google, maja dane nt korków ? Czy są jakieś apki na telefon ? Czy czujniki. Czy jeśli jadę z gpsem i włączoną np nawigacja Google to od razu zlicza ?
Zastanawia mnie to.
Mam pytanie trochę poza tematem:
skad takie Targeo albo Google, maja dane nt korków ? Czy są jakieś apki na telefon ? Czy czujniki. Czy jeśli jadę z gpsem i włączoną np nawigacja Google to od razu zlicza ?
Zastanawia mnie to.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
LordRuthwen
- Rhetor
Pozdrawiam Pana o nazwisku rozpoczynającym się na literę H., który pomyka sobie po mieście srebrnym Maybachem o numerach KT70000, który to wymusił dzisiaj na mnie pierwszeństwo na Krakowskiej koło Świtu. Idioto, środkowy palec nie służy do przeprosin a to powinieneś zrobić wymuszając pierwszeństwo. Zielona strzałka w tamtym miejscu nie powoduje, że mając Maybacha możesz sobie wjechać jak chcesz i kiedy chcesz.
Ja mam się ogarnąć ? Człowiek wymusza na mnie pierwszeństwo, potem pokazuje mi środkowy palec, a jedyne co masz za komentarz to to, że ja się mam ogarnąć ?GregTrN pisze: Ogarnij się człowieku.
Maybach ma to do rzeczy, że już nieraz się spotkałem z tym, że jak ktoś jeździ autem od 100k zł wzwyż to pozwala sobie na więcej, bo ma droższe auto od innego uczestnika ruchu. A to była najbardziej charakterystyczna część tego wymuszenia.
P.S. To jakiś Twój pracodawca czy rodzina, że tak się oburzyłeś, że wymieniłem Maybacha tyle razy ?
To Pan H. będący właścicielem biur nieruchomości już nie jeździ tym Maybachem ?A jego nazwisko nie zaczyna się czasem na litery RZ??