Naturalnie, ale od tego są ankiety, żeby polityk (partia) wiedział czego mniej więcej wyborca oczekuje. Potem się to obrabia, rozdmuchuje i mamy... NIEMCY NAS WASALIZUJĄ!!!!LordRuthwen pisze: ↑03-03-2026, 09:57To nie do końca tak, coś bardziej w stylu "nikt nie da ci tyle ile polityk jest w stanie obiecać".
Napisali o nas..(znaczy o Tarnowie)
Re: Napisali o nas..(znaczy o Tarnowie)
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
Zamknięto basen, który wcale nie był skażony. Jak ustaliło Radio Kraków, firma badająca wodę w tarnowskich pływalniach pomyliła próbki. W efekcie miasto zamknęło obiekt w Mościcach, choć bakteria legionella była w Parku Wodnym przy ulicy Piłsudskiego. „Źle zostały oznaczone próbki pobrane z obiektów” – przyznaje laboratorium. Po ujawnieniu pomyłki zamknięto właściwy basen i zlecono nowe badania wody.
https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/ ... -tarnowie/
https://www.radiokrakow.pl/aktualnosci/ ... -tarnowie/
No TAK! W poniedziałek rano się odbiłem od basenu w Mościcach, bo zamknięty. We wtorek wieczorem poszedłem na Piłsudskiego - ogólny syf, woda w porównaniu z Mościcami jak w jakiejś kałuży, w szatni syf, w saunie czymś wali. Po powrocie do domu powiedziałem do żony, że to Piłsudskiego powinni zamknąć, a nie Mościce - i proszę - miałem rację...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Piłsudskiego od jakiegoś czasu to jest ponury żart niespełniający obecnych standardów. Polecam zerknąć na opinie z googla z ostatnich miesięcy. Przydałby się tam kompleksowy remont - ale na to chyba w najbliższej przyszłości nie ma najmniejszych szans.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Zgadzam się, ale za to mają wysoki standard cenowy 
-
LordRuthwen
- Rhetor
Tiaa, ja z tego powodu zamówiłem sobie i dzieciom kartę benefit, bo kosztuje mnie deczko więcej niż jedno wyjście z dziećmi na basen, dwa w miesiącu i jestem do przodu.
-
japoneczka01
- Archont