Zresztą u mnie pod blokiem notorycznie nie ma miejsca, więc staję gdzie indziej i całe szczęście
Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
-
LordRuthwen
- Rhetor
-
Tomasz Drwal
- Proedroj
Osiedle zielone - godzina 23 w normalny dzien gdy sa wszystkie auta. Czasem jest brak miejsc parkingowych. Po prostu ich fizyczny brak. I o to mi chodzi. Gdzie tacy ludzie maja wtedy stanac ?Tomasz Drwal pisze:Przesadzasz, kierowcy przyjmują, że maksymalna odległość od klatki nie może przekroczyć 20 metrów, dlatego wolą łamać przepisy i parkować na zieleńcach, zakrętach itd. niż przejść kawałek z parkingu oddalonego o kilkaset metrów.Beaver pisze:...
O miejscach parkingowych to gosc przesadza. Ciekawe gdzie kierowcy maja stawac na tamtych osiedlach skoro nie ma miejsca :/(...)
To ze staja jak sieroty to wiem. Od lat marze o tym aby przed blokiem zrobili parking i pomalowali linie, bo to jak ludzie staja, co nie raz pokazywalem to woła pomste o nieba. Jak sa linie ludzie przynajmniej jakos staraja sie ich przestrzegac.
A to ze niektórzy parkuja gdzie chca to nawyki z mieszkania w domu jednorodzinnym, i parkowania na ganku
Ja parkuje przewaznie wracajac w nocy jakies 400metrów od domu. Przy dolnym wjezdzie na zielone a gdzie jest blok 7 to niektórzy wiedza
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Dzisiaj pokaz kalectwa umysłowego w mojej obecności pokazało dwóch jegomościów. Oboje nie zatrzymując sie przed przejściem gdy przechodzili piesi.
Pierwszym był facet ok. 30 lat w srebrnym Oplu Ascona - o 10:55, przejście pod BZ WBK na Slonecznej. Ćwierć-mózg pomknął później na tymczasowym rondzie w kierunku północnym ale... tablice KT ****. Gdybym nie zatrąbil to by gość miał potrójny fresk na szybie
Drugi ętylygent, w czerwonym Hyundai Accent KT 34086 manewrował pomiędzy moim krążownikiem (stojącym na lewym pasie), samochodem który wyjeżdzał z osiedla (Bitwy pod Studziankami/ o Wał Pomorski) i pieszymi którzy z obu stron weszli na przejście - slalom gigant po prostu gośc pokonał tak, że linia oddzielajaca pasy ruchu była w osi samochodu. Masakra panowie z Tarnowa. Wstyd! Hańba i srom!
Pierwszym był facet ok. 30 lat w srebrnym Oplu Ascona - o 10:55, przejście pod BZ WBK na Slonecznej. Ćwierć-mózg pomknął później na tymczasowym rondzie w kierunku północnym ale... tablice KT ****. Gdybym nie zatrąbil to by gość miał potrójny fresk na szybie
Drugi ętylygent, w czerwonym Hyundai Accent KT 34086 manewrował pomiędzy moim krążownikiem (stojącym na lewym pasie), samochodem który wyjeżdzał z osiedla (Bitwy pod Studziankami/ o Wał Pomorski) i pieszymi którzy z obu stron weszli na przejście - slalom gigant po prostu gośc pokonał tak, że linia oddzielajaca pasy ruchu była w osi samochodu. Masakra panowie z Tarnowa. Wstyd! Hańba i srom!
-
LordRuthwen
- Rhetor
-
Onlinefarciarzgilmore
- Archont
Znalazłem na YT takie coś http://www.youtube.com/watch?v=gAumYQNd ... re=related może mało związane z tematem, ale to w końcu KTA...